Over mij

Goede persoonlijke online begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft

Over youronlinebodycoach

Mijn naam is Jasenko Sadzak, een sportfanaat met een passie voor fitness en voeding. Van kleins af aan vond ik het leuk om met sport bezig te zijn. Ik richtte me voornamelijk op teamsporten als voetbal, tot ik 16 werd en de sportschool in ging. Ik wilde vooral sterker en gespierder worden, zoals bijna iedere jongen op die leeftijd. Acteurs als Arnold Schwarzenegger waren natuurlijk altijd indrukwekkend en zo wilde ik ook zijn. Helaas deed ik de eerste 2 jaar maar wat in de sportschool, zoals veel nieuwelingen, en stopte ik uiteindelijk met trainen omdat ik het allemaal maar langzaam vond gaan.

Portfolio image
Portfolio image

Met ervaring en echte kennis

Weer een jaar of 2 later voelde ik me toch minder fit en wilde ik weer naar de sportschool. Echter, deze keer niet met de standaard schema's van de sportschool, maar ging ik me goed verdiepen in training en kwam ik erachter dat er veel meer en vooral betere manieren waren om te trainen. Ook kwam ik erachter hoe belangrijk voeding wel niet is. Ik merkte vooral dat er veel verschillende opvattingen over voeding waren, waardoor men door de bomen het bos niet meer ziet en veel fouten maakt. Bijvoorbeeld door strict te diëten en alleen maar gezond en droog voedsel te eten zonder goed op de macro's te letten, terwijl dat juist veel belangrijker is. Zo zijn er veel mensen die hun best doen, maar helaas niet goed weten wat ze nou écht moeten doen om resultaat te boeken. 

Portfolio image
Portfolio image

Online coaching om meer mensen te bereiken

Mensen uit de omgeving wisten dat ik serieus met sport en voeding bezig was en vroegen me vaak om hulp, die ik natuurlijk graag gaf. Ik begon steeds meer en meer schema's voor mensen te maken en tips te geven, wat ik erg leuk vond om te doen. Men was er erg blij mee en ze boekten goede resultaten wat mij natuurlijk ook voldoening gaf. Dit beviel me zo erg dat ik uiteindelijk ben begonnen met online coaching om meer mensen te bereiken. Hopelijk kan ik ook jou helpen naar een beter en fitter lichaam! Vragen? Neem gerust contact op.

Portfolio image