Diensten

Online coaching met de focus op een persoonlijke aanpak

Online coaching met de focus op jou!

Online coaching, maar zo persoonlijk mogelijk door bijvoorbeeld sturing, contactmomenten en op maat gemaakte persoonlijke schema's. De persoonlijke aanpak icm kennis, ervaring en begeleiding zorgt voor goed resultaat. Dit doen we door middel van evidence-based kennis, dus geen slechte trainingsschema's die je in de sportschool krijgt of saaie moeilijk vol te houden diëten waarbij je 6x per dag droge rijst met kipfilet eet. Dat is nergens voor nodig en zal je vooruitgang alleen maar in de weg staan.
Door persoonlijke schema's die speciaal voor jou gemaakt zijn en goed vol te houden zijn, zorgen we samen voor zo snel mogelijk goed resultaat, maar ook resultaat op de lange termijn.

Portfolio image

Waarom online coaching?

Een groot voordeel van online coaching is de toegankelijkheid. De prijs ligt een stuk lager dan van een personal trainer of diëtist. Deze zijn op lange termijn erg duur en bovendien geven zij naar mijn mening vaak geen goed advies. Personal trainers hebben helaas vaak niet veel kennis van zaken omdat het makkelijk is een certificaat als personal trainer te krijgen. Het is ook vaak lastig om op specifieke tijden afspraken in te plannen, wat bij online coaching niet uitmaakt aangezien je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Het nadeel van diëtisten is naar mijn mening dat ze vaak vooral naar de korte termijn kijken en diëten aanbieden die moeilijk vol te houden zijn. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld als je wilt afvallen vaak een slecht crashdieet dat moeilijk vol te houden is, ongezond is en waardoor je weinig energie hebt en er ook vaak snel mee stopt. Verder is het nergens voor nodig om te diëten met eten dat je niet lekker vindt en een diëtist je voorschrijft, daarom gaan we kijken naar wat jij wilt en daarop inspelen. Lekker eten is geen enkel probleem bij een goed dieet!

Goede persoonlijke online begeleiding van iemand die weet waar hij het over heeft voor een betaalbare prijs dus, wat wil je nog meer?

Portfolio image

Hoe werkt het?

01

Intakegesprek & inschrijving

We zullen beginnen met een intakegesprek om te kijken waar je staat en waar je heen wilt. We zullen bespreken wat de mogelijkheden zijn en afhankelijk daarvan samen doelen stellen en afspraken maken.

02

Op maat gemaakte schema's

Afhankelijk van je doelen zullen we bespreken hoe we het gaat aanpakken qua voeding en training. De op maat gemaakte schema's zullen door worden gestuurd en eventueel naar wens worden aangepast.

03

Volg jouw plan!

Jouw online body coach zal je zo goed mogelijk begeleiden en tips geven, maar uiteindelijk moet je het zelf doen! Volg jouw plan en behaal je doelen.

04

Progressie analyse en sturing

Aan de hand van terugkoppelingen naar de coach, zullen wijzigingen in het plan komen. Afhankelijk van de progressie, situatie en doelen zal de ene keer meer sturing en wijziging nodig zijn dan de andere keer. Zolang er maar goed vooruitgang geboekt wordt en we goed op weg zijn naar je doelen.

05

Behaal jouw resultaat!

Gefeliciteerd! Want natuurlijk zullen we je doelen behalen en eventueel weer nieuwe doelen stellen!

Pakketten & prijzen

Online Coaching

  • Intakegesprek
  • Persoonlijk voedingsplan op maat
  • Persoonlijk trainingsplan op maat
  • Aanpassingen van schema's indien nodig
  • Onbeperkt contact en beantwoorden van vragen (Bijvoorbeeld Whatsapp)
  • Geen opzegtermijn, ieder moment opzegbaar
  • Voortdurende sturing afhankelijk van de progressie, situatie en doelen

Personal coaching

  • Toch graag personal training? Dat kan!
  • Uitleg nodig over de uitvoering van moeilijke oefeningen als squatten, deadliften of bankdrukken?
  • Andere voorstellen of verzoeken?